ΠΕΡΙ ΗΜΩΝ

«Ο μόνος τρόπος να είσαι αποτελεσματικός, είναι να έχεις πάθος γι’ αυτό που κάνεις». Steve Jobs

Τάδε έφη Steve Jobs. Ένας παθιασμένος άνθρωπος. Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Αν η Apple ωφελήθηκε από το πάθος του, ασφαλώς και η επιχείρησή σας μπορεί να ωφεληθεί από το δικό σας πάθος. Το πάθος για την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών σας. Και αυτό, πρέπει να υπάρχει σε όλη την επιχείρηση. Δεν αρκεί να το έχει μόνο η Διοίκηση και όχι οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Και δεν μπορεί να το έχουν οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής αν δεν το έχει η Διοίκηση. Και όλα τα ενδιάμεσα επίπεδα.

Εμείς στο χώρο αυτό, έχουμε πραγματικό πάθος για τον πελάτη. Με την ποιοτική εξυπηρέτησή του. «Αρρωσταίνουμε» αν κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο θα έπρεπε ή θα θέλαμε. Ο πελάτης είμαστε εμείς. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας: βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του πελάτη. Κι εξυπηρετήστε τον όπως θα θέλατε να εξυπηρετηθείτε εσείς. Να έχετε πάθος σε αυτό που κάνετε! Είναι βέβαιο ότι στον επιχειρηματικό κόσμο αυτοί που θα επιζήσουν και θα επιτύχουν τα καλύτερα, είναι αυτοί που έχουν τη συγκεκριμένη «ασθένεια»: το πάθος για τον πελάτη. Την ονομάσαμε «Πελατοπάθεια». Ίσως είναι η μόνη υγιής πάθηση!

Στο χώρο αυτό, φιλοδοξούμε να σας προσφέρουμε επίκαιρη γνώση για να κερδίσετε τους πελάτες σας. Να πετύχετε να γίνουν μόνιμοι θιασώτες της επιχείρησής σας. Σταθεροί αγοραστές των προϊόντων και υπηρεσιών σας. Διαρκείς διαφημιστές σας.

Με ποιο τρόπο; Με την ποιότητα της μοναδικής εξυπηρέτησης που τους παρέχετε. Με το ανεπανάληπτο πάθος σας γι’ αυτούς!